Talenten ontdekken & ontwikkelen

Onderwijs in de richting (tweetalig) vwo (voorbereidend wetenschappelijk onderwijs), (tweetalig) havo (hoger algemeen voortgezet onderwijs) en vmbo-t (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs – theoretische leerweg) vindt plaats in een apart gebouw in Schijndel. Hierdoor voelt de school al snel als vertrouwd aan. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding ontdekken en ontwikkelen leerlingen hun talenten. Lees hieronder meer over de verschillende opleidingen

Elde Extra

Elke leerling is uniek! Daarom krijg je op het Elde College de kans om het lesprogramma aan te passen aan jouw eigen interesses en ambities. Onder andere via Elde Extra: een extra aanbod van vakken en (buitenschoolse) activiteiten. Via contextrijk onderwijs ontdek je nieuwe kanten van jezelf, verleg je je grenzen en leer je nog beter samenwerken. Zo bewandel je jouw eigen eigen weg naar wereldburgerschap. Hieronder een greep uit het aanbod, met voor ieder wat wils!

De Elde College vakantieplanning

Hieronder vind je een knop naar de vakantieplanning.

Schoolgids 2023-2024

In deze schoolgids is algemene informatie opgenomen die voor het gehele Elde College geldt. Ook vindt u in deze gids specifieke informatie voor (tweetalig) vwo en havo of havo/vmbo-t en vmbo/praktijkonderwijs. Daarnaast staan er verschillende wetenswaardigheden in die voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) van belang zijn.