Meer dan musicalles

Naast acteren, zingen en dansen ontwikkel je vaardigheden als presenteren, organiseren en communiceren. En je gaat eropuit! Samen bezoeken we een theater om een kijkje achter de schermen te nemen en een voorstelling bij te wonen. Succes verzekerd!

Past de musicalklas bij jou?

De musicalklas is er voor leerlingen in het eerste en tweede leerjaar van alle richtingen: van praktijkonderwijs tot vmbo, havo en (t)vwo. Je hoeft geen musicalster te zijn om deel te nemen. Veel belangrijker is dat je houdt van muziek, dans of toneel, zin hebt om op een podium te staan en graag nieuwe dingen wil leren. Herken jij jezelf hierin? Dan is de musicalklas vast iets voor jou!

Aanmelding en selectie

Tijdens je aanmelding voor de brugklas geef je aan dat je wil deelnemen aan de musicalklas en word je uitgenodigd voor een introductieles. Op basis van het aantal aanmeldingen bekijken we of we iedereen in de musicalklas kunnen plaatsen. Aan het einde van de brugklas evalueer je samen met hen hoe je jezelf hebt ontwikkeld en ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Ben je nog steeds enthousiast en gemotiveerd? Dan volg je ook het tweede leerjaar de musicalklas.

Vrijwillige ouderbijdrage

We willen zoveel mogelijk leerlingen de kans geven om deel te nemen aan de musicalklas. Daarom is de vrijwillige ouderbijdrage voor ouder(s)/verzorger(s) beperkt tot € 120,00 per jaar. Van dat bedrag betalen we de externe professionals en de buitenschoolse activiteiten.