Parkeren bezoekers Schijndel

U kunt parkeren op de parkeerstroken naast de school aan de Putsteeg in Schijndel. 
Daarnaast is het mogelijk om bij sporthal De Dioscuren te parkeren. Let op: een groot aantal parkeerplaatsen bevinden zich in de blauwe zone wat betekent dat er beperkte tijd geparkeerd kan worden, met parkeerkaart.
Tot slot is het mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats bij de afdeling Groen (oude gemeentewerf) aan de Schootsestraat 43a in Schijndel (blauwe pijl op de foto). Nadat u geparkeerd heeft, loopt u niet terug naar de weg, maar ‘door’ naar het eind van de parkeerplaats en volgt het rechter grindpad. Zo komt u eerst bij het Vmbo- ofwel A-gebouw, de leerlingeningang. Deze laat u aan uw linkerhand liggen. U steekt de weg over naar het voetpad en loopt rechtdoor (aan uw rechterhand zijn de fietsenstallingen). Aan het einde van de weg gaat u linksaf. Na 100 meter bereikt u aan uw linkerzijde de bezoekers- en personeelsingang aan de Putsteeg 4. 

Nadrukkelijk verzoeken wij u om ­niet te parkeren in de woonwijk tegenover de school (Putsteeg)  om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen.

Parkeerterrein afdeling Groen


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS