Gymkleding

Leerlingen van het Elde College dragen allemaal dezelfde gymkleding. Zo zorgen we voor een uniforme uitstraling.

Verplichte gymkleding

  • Een effen zwart t-shirt dat over de broekrand valt, met een sluitende hals.
  • Een sportbroek, legging of trainingsbroek.
  • Schone gymschoenen met een lichte zool, voor de gymlessen in de sporthal.

Gymkleding bestellen
Het bestellen van gymkleding kan via www.gymkleding.nl. Via de maattabel bepaal je eenvoudig de juiste maat. Bij twijfel kunnen leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar op school shirts passen en pas daarna een bestelling plaatsen. Het is niet erg als leerlingen daardoor de eerste weken van het nieuwe schooljaar nog niet de verplichte gymkleding dragen tijdens de lessen Lichamelijke opvoeding (LO).

Geen verzendkosten
Bestellingen geplaatst vóór 15 juli worden gratis verzonden naar het Elde College en na de zomervakantie door de docenten LO uitgereikt. Bestellingen geplaatst ná 15 juli worden verzonden naar het opgegeven huisadres. Daarvoor worden verzendkosten in rekening gebracht.

Gymkleding retourneren
Bestelde gymkleding die niet naar wens is, mag geretourneerd worden. Leerlingen leveren de kledingstukken die retour gaan in bij de docent LO, met daarbij het ordernummer en een ingevuld retourformulier. Via dat formulier is het mogelijk om meteen een nieuwe bestelling te plaatsen.

Vragen over een bestelling?
Vragen over een bestelling, een bestelling wijzigen of annuleren? Neem contact op met de leverancier via info@gymkleding.com of 06-49 28 93 07.