Aanmelden brugklas

Hebben jullie de keuze voor het Elde College gemaakt? En is de uitslag van de doorstroomtoets bekend? Schrijf je kind dan in via onderstaand stappenplan. We zien jullie graag op 26, 27 of 28 maart 2024 voor de definitieve aanmelding. Vooraanmelden kan vanaf 11 maart. Vragen? Stel ze gerust via info@eldecollege.nl.

Stap 1: Vooraanmelden

Is de uitslag van de doorstroomtoets bekend? Meld je dan vanaf 11 maart aan via het digitale inschrijfformulier. Hebben jullie hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met h.jaspers@eldecollege.nl (voorzitter toelatingscommissie).

Stap 2: Afspraak maken

Om de vooraanmelding definitief te maken, komen jullie samen naar school. Plan hiervoor een afspraak in via één van onderstaande afsprakenformulieren. Jullie ontvangen via e-mail een bevestiging van de afspraak.

Afsprakenformulier Schijndel
Afsprakenformulier Sint-Michielsgestel

Stap 3: Aanmelding definitief maken

Op het afgesproken tijdstip komen jullie samen naar school. We nemen het inschrijfformulier met elkaar door en maken de aanmelding definitief. Neem voor de afspraak het adviesformulier van de basisschool en het legitimatiebewijs van je kind mee. Onderzoeksrapporten kunnen na definitieve aanmelding verstuurd worden naar: brugklasdossier@eldecollege.nl.

Stap 4: Ontvangen van plaatsingsinformatie

Uiterlijk 19 april versturen we de brief met plaatsingsinformatie naar jullie.

We kijken ernaar uit om jullie op 26, 27 of 28 maart te ontmoeten en de aanmelding definitief te maken. Tot dan!