EFFE NIET

Eén keer in de maand organiseert het jongerenwerk Sint-Oedenrode EFFE NIET op een donderdagavond een activiteit speciaal voor jonge mantelzorgers van 12 t/m 24 jaar. Dit is in jongerencentrum Honk1224 in Sint-Oedenrode. Hier kunnen jonge mantelzorgers ontspannen en in contact komen met andere jongeren die hetzelfde meemaken.

De insteek is een zorgeloze avond waar jonge mantelzorgers zichzelf kunnen zijn en waar alle ruimte is om ervaringen te delen met elkaar. Bij elke bijeenkomst eten we samen, is er tijd voor ontspanning en staat er een thema centraal. Maar niets hoeft of moet op deze avond!

  • WAAR: Jongerencentrum Honk1224, Sint-Oedenrode
  • WANNEER: Start donderdag 6 juni. Daarna iedere tweede donderdag van de maand.
  • Inloop 16.30 uur
  • Start 17.30-20.30 uur
  • Jonge mantelzorgers kunnen ook eerst bellen, mailen of appen wanneer ze meer informatie willen.

In de bijlagen vindt u de flyer met informatie over de EFFE NIET activiteiten in Sint-Oedenrode en Schijndel. Mocht u jonge mantelzorgers tegenkomen tijdens uw werk dan mag u ze altijd doorverwijzen naar onze activiteiten.

We willen u vragen of u deze informatie wilt delen met de ouders/verzorgers, docenten en jonge mantelzorgers binnen uw netwerk. U kunt hiervoor de informatie in de bijlage gebruiken. Als er nog vragen zijn, bel of mail ons gerust!

Voor meer info:

Jongeren