Cashless betalen

Met cashless betalen kun je alleen bij de mediatheek in Schijndel en bij de receptie in Sint-Michielsgestel het printtegoed opgewaardeerd worden. Dit kan ook met een gewone bankpas. 

Speciale pas

Alle leerlingen in Schijndel onvangen ten behoeve van het Cashless betalen een speciale pas, dit gebeurt bij aanvang van leerjaar 1. Deze pas kan aan een digitale portemonnee gekoppeld worden. Hierover ontvangt u per e-mail meer informatie. 

Ook printen en kopiëren

Met dit speciale pasje kunnen leerlingen ook printen en kopiëren. In dit geval is het pasje slechts een 'betaalsleutel'. Bij aanvang van leerjaar 1 krijgen leerlingen een tegoed van € 2 (dit bedrag is opgenomen in de ouderbijdrage). Als een leerling zijn of haar print/kopieer-tegoed wil opwaarderen, dan gaat dat via het tegoed dat al op de cashless pas staat (dit is eerder via de digitale portemonnee op het pasje gezet) of via de reguliere pinpas. Een  aantal medewerkers van het Elde College kunnen op verzoek het print/kopieer tegoed opwaarderen. Vervolgens wordt het pasje gebruikt om de printopdracht te geven. 

De cashless pas heeft één functie: betaalsleutel voor kopiëren en printen. De betaalsleutel kan  met een bankpas opgewaardeerd worden bij de mediatheek in Schijndel en bij de receptie in Sint-Michielsgestel. 

Tegoed opwaarderen

Het tegoed moet opgewaardeerd worden via de website www.mycashless.nl. 
1. Log in met uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord
2. Klik op de 'Elde tegoed'
3. Klik op 'Opwaarderen'
U kunt ook automatisch opwaarderen. 
> Automatisch opwaarderen

Bekijk hoe je een cashless portemonnee aanmaakt en activeert
Toevoegen extra portemonnee
Bekijk hoe je je MyOrder cashless portemonnee overzet naar Cashless Betalen


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS