Musical Elde College

Aan de Eldemusical, die eens in de twee jaar wordt opgevoerd, doen ongeveer 70 leerlingen mee uit alle afdelingen van de school en uit allerlei verschillende leerjaren. In 2017 presenteren we 'We slaan door!’ . De aula van het Elde College in Schijndel wordt omgetoverd in een echte theaterzaal. Er staat een grote tribune die plaats biedt aan 260 personen.

Leerlingen van alle afdelingen doen mee

Het mooie aan de musicals van het Elde College is dat leerlingen van alle afdelingen en alle leerjaren meedoen aan deze productie. En niet alleen als acteurs maar ook in grime, licht, geluid, decor etc. We zijn als school dan ook heel trots op deze traditie!

'We slaan door!'

Van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart voeren de leerlingen van het Elde College de musical ‘We slaan door’ op. Het wordt weer een spetterende show met zang, dans en een humoristisch verhaal. De musical gaat over het leven op een middelbare school ergens in Nederland. Een school is altijd in beweging. De directie wil het onderwijs aanpassen aan de nieuwe digitale ontwikkelingen en wil ook dat de leerlingen veel kennis vergaren en het fijn vinden op school. Om dat te bereiken slaat ze misschien wel door. Ook ouders gaan ver om het ideale plaatje voor hun kind te realiseren. Te ver? En hoe zit het met de leerlingen zelf? Slaan die soms ook door? ‘We slaan door!’ is een vrolijke musical met een knipoog naar de realiteit.Kaartverkoop
Kaartjes voor 'We slaan door!' zijn op verschillende punten in de school te koop. Daarnaast zijn kaarten bij de Bruna in Schijndel verkrijgbaar en kunnen kaartjes gereserveerd worden via musical@eldecollege.nl. Een kaartje kost € 7,50.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS