Microsoft Office 365 voor leerlingen

Met ingang van augustus 2017 zijn er wijzigingen in ons ICT. Zittende leerlingen hadden vanuit de school allemaal een Gmail account, vanaf 14 juli 2017 is dit e-mailaccount niet meer te gebruiken. Daarvoor in de plaats krijg je nu een Microsoft-account.

Microsoft-account aanmaken

Je gaat naar:  https://login.microsoft.com/ en je logt daar in met gebruikersnaam: ecs000000@student.eldecollege.nl (uiteraard je eigen ecs nummer) en je oude wachtwoord. Let op dit is anders dan eerst! Na het inloggen zie je dit scherm. Je klikt op E-mail en dan ben je in je e-mailaccount.

Je kunt het e-mailadres vanaf nu gaan gebruiken. Als je nog documenten hebt staan in je Gmail-account die je wilt bewaren, regel dit dan vóór 14 juli.

Its Learning installeren

Tot nu toe werkten we in de omgeving Magister. Magister blijven we gebruiken voor cijfers, maar vanaf augustus 2017 gebruiken we de elektronische leeromgeving van Its Learning. Je kunt nu nog niet in Its Learning maar na de zomervakantie wel. Je gaat dan naar: https://eldecollege.itslearning.com. Je kunt daar inloggen met gebruikersnaam: ecs000000@student.eldecollege.nl en je oude wachtwoord welke je nu ook al gebruikt. Je kunt uiteraard ook de Its Learning app gebruiken.

One-drive

Bij dit Microsoft-account heb je ook de beschikking over een One-drive. Hierin kun je je bestanden bewaren. Als je ingelogd bent, vind je One-drive door linksboven op de blokjes te klikken.

Je ziet dan dit:

Je kunt hier bestanden opslaan etc. zie hieronder:

Gratis gebruik Office-pakket

Je kunt nu ook gratis gebruik maken van het Office-pakket, dus bijvoorbeeld Word 2016. Je mag het op vijf computers installeren.
> Bekijk hoe je Microsoft Office 365 installeert


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS