Elde Gala Festival 2017

Tussen het laatste eindexamen en de dag van de uitslag geven wij -in samenwerking met het 1-Ander Festival- een groot feest voor onze eindexamenkandidaten: het Elde Gala Festival, dit jaar op vrijdag 2 juni! 

Het gala wordt gestart met een uitgebreide optocht waarbij de eindexamenleerlingen met luxe bolides en oldtimers een bijzondere entree kunnen maken. Traditiegetrouw staan duizenden ouders en andere belangstellenden langs de route om de mooi uitgedoste leerlingen te bekijken. Langs de route is muzikale ondersteuning en ook is de media aanwezig. 

Op het festivalterrein is alles aanwezig om er daarna een fantastisch feest van te maken. Een aantal grote DJ's zijn geprogrammeerd op de mainstage en in onze live area zal onder andere de band New Genaration (bestaand uit leerlingen) en de huisband (met gastoptredens van docenten) hun show opvoeren. Op een festival mogen eettentjes, een cocktailbar, straatartiesten, een echte herenkapper en nagelstyliste niet ontbreken!

Kaarten zijn tot 21 april verkrijgbaar in de grote pauze. Een kaartje kost € 15,- p.p. Je kunt bij aankoop kiezen voor 1, 2 of 3 kaartjes. 

> Lees meer in de brief die alle eindexamenkandidaten begin april hebben ontvangen


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS