Cashless betalen

Het Elde College in Schijndel hanteert twee betaalwijzen voor kantine: betalen met je reguliere bankpas of met de cashless betalen pas. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met contant geld te betalen.

Speciale pas

Alle leerlingen in Schijndel onvangen ten behoeve van het Cashless betalen een speciale pas, dit gebeurt bij aanvang van leerjaar 1. Deze pas moet aan een digitale portemonnee gekoppeld worden. Op deze manier kan er geld op het pasje worden gezet waarmee leerlingen dus kunnen betalen in de kantine. Je betaalt door je pasje tegen de terminal te 'tappen' en binnen 1 seconde is de betaling afgerond. 

Ook printen en kopiëren

Met dit speciale pasje kunnen leerlingen ook printen en kopiëren. In dit geval is het pasje slechts een 'betaalsleutel'. Bij aanvang van leerjaar 1 krijgen leerlingen een tegoed van € 2 (dit bedrag is opgenomen in de ouderbijdrage). Als een leerling zijn of haar print/kopieer-tegoed wil opwaarderen, dan gaat dat via het tegoed dat al op de cashless pas staat (dit is eerder via de digitale portemonnee op het pasje gezet) of via de reguliere pinpas. Een  aantal medewerkers van het Elde College kunnen op verzoek het print/kopieer tegoed opwaarderen. Vervolgens wordt het pasje gebruikt om de printopdracht te geven. 

De cashless pas heeft dus twee functies: betalen in kantine én betaalsleutel voor kopiëren en printen. 

Tegoed opwaarderen

Het tegoed moet opgewaardeerd worden via de website www.mycashless.nl. 
1. Log in met uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord
2. Klik op de 'Elde tegoed'
3. Klik op 'Opwaarderen'
U kunt ook automatisch opwaarderen. 
> Automatisch opwaarderen

Bekijk hoe je een cashless portemonnee aanmaakt en activeert
Toevoegen extra portemonnee
Bekijk hoe je je MyOrder cashless portemonnee overzet naar Cashless Betalen


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS