Informatieavond ouders nieuwe brugklassers

Uw zoon of dochter start na de zomervakantie in de brugklas op het Elde College. Dat is voor uw kind maar ook voor u best een grote stap. Wellicht zijn er nog zaken niet helemaal duidelijk en heeft u nog vragen voodat uw kind daadwerkelijk start eind augustus. Om u alvast kennis te laten maken met de school en u de mogelijkheid te geven uw vragen te stellen, hebben we informatieavonden voor 'nieuwe ouders' georganiseerd. U kunt op informele wijze uw vragen stellen en u laten informeren over het reilen en zeilen in de brugklas. 

27 juni: brugklas vmbo T/K, vmbo K/B, vmbo basis, locatieSchijndel

Locatie: aula vmbo onderbouw gebouw, Kloosterpark 10 Schijndel
Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
U bent op dinsdagavond 27 juni welkom tijdens de kennismakingsavond. U maakt o.a. kennis met de mentor en u krijgt algemene en praktische informatie over de start van het nieuwe schooljaar. Meldt u zich a.u.b. aan bij de mentor van uw zoon/dochter. De gegevens van de mentor ontvangt uw kind tijdens de kennismakingsmiddag op 21 juni. 

27 juni: brugklas havo/vmbo T (H/T), vmbo T/K, locatie Sint-Michielsgestel

Locatie: aula, Kapelbergstraat 6 Sint-Michielsgestel
Tijdstip: ​19.30- 21.00 uur
U bent op dinsdagavond 27 juni welkom tijdens de kennismakinsgavond. U maakt o.a. kennis met de mentor en u krijgt algemene en praktische informatie over de start van het nieuwe schooljaar. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd? Meldt u zich dan af bij de mentor van uw zoon of dochter. De gegevens van de mentor vind u in de brief die bij de kennismakingsmiddag wordt mee gegeven.

29 juni: brugklas (tweetalig) vwo, vwo/havo, havo en havo/vmbo T, locatie Schijndel

Locatie: aula vwo/havo gebouw, Putsteeg 4 Schijndel
Tijdstip: 19.30 - 20.30 uur
U bent op donderdag 29 juni welkom tijdens de informatieavond. Let op: de kennismaking met de mentor vindt in het nieuwe schooljaar plaats tijdens de eerste ouderavond in september 2017. Wij verzoeken u zich aan te melden voor de informatieavond.
> Meld u aan voor de kennismakingavond op 29 juni

> Lees meer over de kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklassers op 21 juni.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS