Workshops Cool Campus


Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

History: Coat of arms EN introduction à la musique française (Engels / Frans)    
Maak je eigen familiewapen! Leer over wapenschilden en ga daadwerkelijk een schild maken.
Maak kennis met Franse muziek!

History: archeology (Engels)      
Op zoek naar schatten in de archeologie? Leer wat echt is en wat nep. Waar kun je de echte Romeinse schatten vinden en wat vind je dan ?

Technology: science
Heb je wel eens iets gezien waarover je je verbaasde? Iets wat je aandacht trok en waarbij je dacht: 'Hoe kan dat nou?' Als jij iemand bent die dat ook wil weten of snappen hoe het kan of komt, dan zit je goed bij Science! We gaan je verrassen en je gaat proefjes doen.

Communicatie/ debatteren
Overtuig de ander van jouw gelijk. Tijdens deze middag leer je je tegenstanders te dissen in een debat.

Sport: cricket  (Engels) 
Wist je dat cricket na voetbal de populairste sport ter wereld is! Altijd al willen weten hoe dat vreemde spelletje nu eigenlijk gespeeld wordt? Je gaat kennismaken met de ins en outs van dit slagbalspel. Slaan, vangen, rennen, kortom lekker bewegen en op een ontspannen manier met sport en de Engelse taal bezig zijn.

Handel: Fairtrade, “Eerlijk zullen we alles verhandelen”
Schijndel en Sint-Michielsgestel zijn beide Fair Trade gemeentes. Fair Trade betekent eerlijk handelen. Wat is eerlijk handelen? Waarom is eerlijk handelen belangrijk? Samen met de organisatie Fair Trade Schijndel/Sint-Michielsgestel is deze workshop opgezet om je te laten kennismaken met Fair Trade producten. We gebruiken daarbij filmbeelden, zelfstandige opdrachten en praktijkvoorbeelden.

Technology: digital microscope  (Engels)             
De wereld is een interessante plek, maar van dichtbij is hij fascinerend!! Door de lens van een microscoop zie je dingen die je anders nooit zou zien. En nu kun jij die wereld ook van dichtbij zien. Maak van je smartphone een digitale microscoop!

DJ workshop, Become a DJ like DJ Bunk. Bouw je eigen App       
Je gebruikt ze elke dag. Nu ga je er zelf een maken!

Expressie: theater (Engels)        
Heb je altijd in de huid van een ander willen kruipen? Dan is deze workshop iets voor jou. Een echte dramadocent gaat met je aan de slag om je de basis van de theaterkunst bij te brengen.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS