Cool Campus

Zit jij in groep 8 en denk jij erover na volgend jaar naar tweetalig vwo te gaan? Kom dan ook naar de Cool Campus van het Elde College! Cool Campus vindt 2x per schooljaar plaats op woensdagmiddag. De exacte datum voor het schooljaar 2018-2019 volgt op korte termijn.

Op twee woensdagmiddagen kun je kiezen uit verschillende workshops. We bieden verschillende workshops aan, dus er zullen zeker workshops bij zijn die jij leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan schatten zoeken in de archeologie; wat is echt en wat is nep? Maak kennis met de typische Engelse sport zoals cricket. Of become a DJ! Wij zien je graag!

Je kunt één keer naar Cool Campus komen, maar je mag natuurlijk ook twee middagen sfeer komen proeven. Sommige workshops worden in het Nederlands gegeven en andere gedeeltelijk in het Engels, zodat je echt weet hoe het er op tweetalig vwo aan toegaat. Het Engels is gericht op niveau groep 8.

Tijdens Cool Campus vinden ook de Minilessen plaats. Dat is voor groep 8 leerlingen die naar het reguliere vwo, havo of vmbo willen gaan.  Meer over de Minilessen.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS