Cool Campus

Zit jij in groep 8 en denk jij erover na volgend jaar naar tweetalig vwo te gaan? Kom dan ook naar de Cool Campus van het Elde College! Cool Campus vindt plaats op woensdagmiddag:
op 13 december 2017 en op 7 februari 2018.

Op twee woensdagmiddagen kun je kiezen uit verschillende workshops. We bieden verschillende workshops aan, dus er zullen zeker workshops bij zijn die jij leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan schatten zoeken in de archeologie; wat is echt en wat is nep? Of maak kennis met de typische Engelse sport zoals cricket. Of ben jij meer een debater en vind je het leuk om een ander te overtuigen? Bezoek dan de workshop Debatteren. Wij zien je graag!

Je kunt één keer naar Cool Campus komen, maar je mag natuurlijk ook twee middagen sfeer komen proeven. Sommige workshops worden in het Nederlands gegeven en andere gedeeltelijk in het Engels, zodat je echt weet hoe het er op tweetalig vwo aan toegaat. Het Engels is gericht op niveau groep 8.

Tijdens Cool Campus vinden ook de Minilessen plaats. Dat is voor kinderen die naar het reguliere vwo, havo of vmbo willen gaan. Meer informatie en aanmelden volgt op korte termijn.

Aanmelden

Binnenkort komt het aanmeldformulier voor Cool Campus op deze pagina. Wil je dat we je een seintje geven wanneer je je kan aanmelden? Stuur dan een mail naar communicatie@eldecollege.nl. Wij sturen jou een mailtje zodra het aanmeldformulier op de site staat!


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS