Informatieavonden voor ouders en kinderen 21 en 28 november 2017

Op de flyer die eerder bij verschillende basisscholen is verspreid, is per abuis de verkeerde datum gecommuniceerd. De juiste data zijn dinsdag 21 november en dinsdag 28 november.

Voor ouders en kinderen uit groep 7 en 8 organiseren wij op dinsdagavond 21 en dinsdagavond 28 november 2017 een informatieavond. Vaak is dit een eerste kennismaking met het Elde College. Dit jaar zijn kinderen uit groep 7 en groep 8 ook van harte welkom voor een speciaal kinderprogramma! 

De avond start om 18.30 en eindigt omstreeks 20.30 uur. Beide avonden zijn identiek, u hoeft dus maar één van de avonden te bezoeken. 

Ouderprogramma

Ouders/verzorgers kunnen in twee rondes verschillende presentaties bijwonen onder andere over de verschillende onderwijsrichtingen, de extra ondersteuning die we aanbieden of de verschillende projecten die we samen met de leerlingen organiseren.

Kinderprogramma

Voor kinderen uit groep 7 en groep 8 hebben we een aansprekend kinderprogramma vol leuke activiteiten. Het ouder- en het kinderprogramma vinden gelijktijdig plaats. Bij binnenkomst vangen we de kinderen op in de lokalen, ouders starten in de aula's.

Locaties

De informatieavonden vinden plaats op onze locatie in Schijndel, zowel in het gebouw van het Vmbo-onderbouw aan het Kloosterpark en in het gebouw van (T)Vwo en Havo aan de Putsteeg.

Aanmelden

U moet u en uw zoon/dochter aanmelden voor één van deze avonden 
>
Aanmelden voor één van de informatieavonden
Na aanmelding ontvangt u voorafgaand aan de avonden meer informatie via mail.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS