Cool Campus

Denk jij erover na volgend jaar naar het vwo of tweetalig vwo te gaan? Kom dan ook naar de Cool Campus van het Elde College!

Op vier woensdagmiddagen kun je kiezen uit 4 verschillende workshops. We bieden in totaal 10 workshops aan, dus er zullen zeker workshops bij zijn die jij leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan  schatten zoeken in de archeologie; wat is echt en wat is nep? Of maak kennis met de typische Engelse sport cricket: slaan, vangen, rennen en bezig zijn met de Engelse taal. Of ben jij meer een debater en vind je het leuk om een ander te overtuigen? Bezoek dan de workshop Debatteren. Wij zien je graag!

Je kunt één keer naar Cool Campus komen, maar je mag natuurlijk ook alle middagen sfeer komen proeven. Sommige workshops worden in het Nederlands gegeven en andere gedeeltelijk in het Engels, zodat je echt weet hoe het er op tweetalig vwo aan toegaat. Het Engels is gericht op niveau groep 8.

Het is helaas niet meer mogelijk om je dit schooljaar aan te melden voor Cool Campus. Vanaf oktober 2017 zal Cool Campus weer plaatsvinden. Houd de site in de gaten.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS